Kohti kevättä 2018!

Viime keväänä Raumalla järjestetty Urastartti-tapahtuma täytti pyöreät kymmenen vuotta ja juhlaa tähditti tuolloin supersuuri kakku. Kermavaahdot on jo pyyhitty pois suupielistä ja seuraavan tapahtuman suunnittelu on hyvässä vauhdissa.

Vuoden 2018 Urastartin teemana on tulevaisuuden työ. Mitä se tarkoittaa? Etätyötä? Digitalisaatiota? Robotiikkaa? Tubettamista?

Rauman Nuorkauppakamarin jäähallilla vuosittain järjestämä tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja tänäkin vuonna tavoitteena on loppuunmyyty tapahtuma sekä mielenkiintoisen ja ajankohtaisen esiintyjäkattauksen tarjoaminen kävijöille. Kokoamme tapahtuman ohjelmaa parhaillaan ja paljon mielenkiintoista on luvassa.

 

NÄYTTEILLEASETTAJAKSI? Lisätiedot ja varaukset: myynti@urastartti.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *